Ιστότοπος www.cretandreamroyal.gr

Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (στο εξής «Πολιτική») αφορά τον τρόπο με τον οποίο η εταιρεία CRETA DREAM ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΕ., με έδρα το Κάτω Δαράτσο στους Αγίους Αποστόλους Χανίων, ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας info@cretandreamroyal.gr και τηλέφωνο επικοινωνίας το 2821036800 (εφεξής αποκαλουμένη «Creta Dream»), συλλέγει, αποθηκεύει, χρησιμοποιεί και εν γένει επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών της ιστοσελίδας www.cretandreamroyal.gr

Τι είναι προσωπικά δεδομένα;

Ο όρος «προσωπικά δεδομένα» αναφέρεται σε προσωπικές πληροφορίες, όπως ονοματεπώνυμο, ταχυδρομική διεύθυνση, ηλεκτρονική διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας κ.ά., οι οποίες προσδιορίζουν ή μπορούν να προσδιορίσουν την ταυτότητά σας, εφεξής «Προσωπικά Δεδομένα ή Δεδομένα».

Τι είναι η επεξεργασία προσωπικών δεδομένων;

Κάθε πράξη ή σειρά πράξεων που πραγματοποιείται με ή χωρίς τη χρήση αυτοματοποιημένων μέσων, σε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα ή σε σύνολα δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως η συλλογή, η καταχώριση, η οργάνωση, η διάρθρωση, η αποθήκευση, η προσαρμογή ή η μεταβολή, η ανάκτηση, η αναζήτηση πληροφοριών, η χρήση, η γνωστοποίηση με διαβίβαση, η διάδοση ή κάθε άλλη μορφή διάθεσης, η συσχέτιση ή ο συνδυασμός, ο περιορισμός, η διαγραφή ή η καταστροφή τους.

Τι δεδομένα συλλέγει το Creta Dream και για ποιους σκοπούς;

What data do you collect? For what purpose do we collect your data?

1. όνομα,

2. email,

3. τηλέφωνο,

4. διεύθυνση,

5. στοιχεία πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας,

6. ημερομηνίες άφιξης / αναχώρησης,

7. Σχόλια Κάντε κράτηση

(μέσω φόρμας κράτησης)

Αποστολή αιτήματος ή κράτησης (μέσω της φόρμας επικοινωνίας)

1. όνομα,

2. τηλέφωνο,

3. μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Αποστολή μηνύματος (μέσω της φόρμας επικοινωνίας)

1. όνομα,

2. μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Email Εγγραφή στο Newsletter

1. στοιχεία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

2. δεδομένα που χρήζουν διόρθωσης

3. νέα δεδομένα που υποδεικνύει το υποκείμενο

Φόρμα ικανοποίησης δικαιωμάτων

Για τα δεδομένα που συλλέγονται από τα cookies, ανατρέξτε στη σχετική Πολιτική Cookies..

Ποια είναι η νομιμοποιητική βάση επεξεργασίας των δεδομένων υποκειμένων
Συλλέγουμε δεδομένα επισκεπτών μόνο εάν υπάρχει νόμιμος λόγος για την επεξεργασία τους.
Σε κάθε περίπτωση η επεξεργασία θα στηρίζεται σε μία από τις κάτωθι νομιμοποιητικές βάσεις:
(α) στη συναίνεσή σας, όπου απαιτείται. Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συναίνεσή σας ανά πάσα στιγμή.
(β) στο έννομο συμφέρον της Creta Dream
(γ) στις νομικές υποχρεώσεις της Creta Dream
(δ) στη συμβατική σχέση μεταξύ μας ή στη λήψη μέτρων κατά το προσυμβατικό στάδιο,

Ποιοι είναι οι παραλήπτες των δεδομένων;

Πρόσβαση στα δεδομένα των πελατών έχει προσωπικό της Εταιρείας που κρίνεται απολύτως απαραίτητο και το οποίο έχει δεσμευτεί με τήρηση εχεμύθειας.
Τα Δεδομένα σας διαβιβάζονται μόνο σε συγκεκριμένους συνεργάτες μας, ήτοι την εταιρεία web designer «GSquared», η οποία διαχειρίζεται την ιστοσελίδα, και στην εταιρεία παροχής λογισμικού Hit A.E. για την πλατφόρμα των κρατήσεων. Το newsletter τυγχάνει διαχείρισης από την Creta Dream.

Πώς εξασφαλίζει η Creta Dream ότι οι συνεργάτες της σέβονται τα δεδομένα σας;

Οι συνεργάτες της Creta Dream έχουν συμφωνήσει και δεσμευτεί:
– να τηρούν εχεμύθεια,
– να μην αποστέλλουν σε τρίτους δεδομένα πελατών της Creta Dream χωρίς την άδειά της,
– να λαμβάνουν τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ασφαλείας,
– να συμμορφώνονται με το νομικό πλαίσιο για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, ιδίως τον Κανονισμό 979/2016 / ΕΕ (άλλως GDPR).

Αποστέλλει η Creta Dream τα δεδομένα των υποκειμένων εκτός Ε.Ε.;

Τα δεδομένα σας δεν αποστέλλονται εκτός της ΕΕ, καθώς υποβάλλονται σε επεξεργασία μόνο εντός της Ελλάδας.

Πότε διαγράφει η Creta Dream τα δεδομένα των υποκειμένων;

Τα δεδομένα διατηρούνται για όσο είναι απαραίτητο προκειμένου να εκπληρωθεί ο σκοπός για τον οποίο έχουν συλλεχθεί, εκτός αν απαιτείται παράταση του εν λόγω χρόνου λόγω νομικών αξιώσεων ή νομικών υποχρεώσεων της Creta Dream.

Είναι τα δεδομένα των υποκειμένων ασφαλή;

Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφαλείας των Προσωπικών Δεδομένων σας, η Creta Dream έχει λάβει όλα τα κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα για την ασφάλεια και προστασία των δεδομένων από οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, λανθασμένη χρήση, αλλοίωση, απαγορευμένη διάδοση, γνωστοποίηση, απώλεια ή τυχαία/αθέμιτη καταστροφή και κάθε άλλη μορφή αθέμιτης επεξεργασίας. Τα εν λόγω μέτρα επανεξετάζονται και τροποποιούνται όπως κρίνεται απαραίτητο.

Ποια είναι τα δικαιώματα των υποκειμένων των δεδομένων;

– Έχουν δικαίωμα πρόσβασης στα δεδομένα τους
Αυτό σημαίνει ότι έχουν το δικαίωμα να ενημερωθούν από την Creta Dream για το πώς και ποια δεδομένα τους γίνονται αντικείμενο επεξεργασίας. Μπορούν να ζητήσουν να ενημερωθούν σχετικά με τον σκοπό της επεξεργασίας, τον τύπο των δεδομένων που φυλάσσονται, σε ποιον διαβιβάζονται, τον χρόνο που μένουν αποθηκευμένα και εάν πρόκειται για αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων.

Έχουν δικαίωμα διόρθωσης σε ανακριβή δεδομένα
Αν διαπιστώσουν ότι υπάρχει λάθος στα δεδομένα τους μπορούν να υποβάλουν αίτηση για τη διόρθωση ανακριβών και τη συμπλήρωση ελλιπών δεδομένων τους, ώστε να είναι πλήρη και ακριβή.

– Έχουν δικαίωμα διαγραφής
Μπορούν να αιτηθούν από την Creta Dream να διαγραφούν τα δεδομένα τους, εάν δεν είναι πλέον απαραίτητα για τους ως άνω αναφερόμενους σκοπούς επεξεργασίας.

– Έχουν δικαίωμα φορητότητας των δεδομένων τους
Μπορούν να αιτηθούν να λάβουν σε αναγνώσιμη μορφή τα δεδομένα που έχουν παράσχει ή να αιτηθούν από την Creta Dream να τα διαβιβάσει σε άλλο υπεύθυνο επεξεργασίας.

– Έχουν δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας
Μπορούν να αιτηθούν από την Creta Dream να περιορίσει την επεξεργασία των δεδομένων τους για όσο χρόνο εκκρεμεί η εξέταση των αντιρρήσεών τους ως προς την επεξεργασία.

– Έχουν δικαίωμα ανάκλησης / εναντίωσης στην επεξεργασία των δεδομένων τους
Μπορούν να αντιταχθούν ανά πάσα στιγμή στην επεξεργασία των δεδομένων τους ή να άρουν τη συναίνεσή τους, όπου έχει απαιτηθεί, και η Creta Dream θα σταματήσει την επεξεργασία των δεδομένων τους, εάν δεν υφίστανται άλλοι επιτακτικοί και νόμιμοι λόγοι που υπερισχύουν έναντι του δικαιώματός τους ή αν δεν είναι απαραίτητα πλέον για τους ως άνω αναφερόμενους σκοπούς επεξεργασίας.

Πώς μπορούν τα υποκείμενα των δεδομένων να ασκήσουν τα δικαιώματά τους;

H άσκηση των δικαιωμάτων γίνεται δια της υποβολής αιτήσεως είτε στην ταχυδρομική διεύθυνση Κάτω Σταλός Χανίων είτε στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου info@cretandreamroyal.gr
Η Creta Dream απαντάει στα αιτήματα χωρίς καθυστέρηση και σε κάθε περίπτωση εντός ενός (1) μηνός από τότε που θα λάβει έκαστο αίτημα. Εάν, όμως, το αίτημα είναι πολύπλοκο ή υπάρχει μεγάλος αριθμός αιτημάτων, θα ενημερώνει το υποκείμενο των δεδομένων εντός του μήνα εάν χρειαστεί να λάβει παράταση άλλων δύο (2) μηνών για να απαντήσει.
Σε περίπτωση που το υποκείμενο των δεδομένων δε λάβει απάντηση εντός της ανωτέρω προβλεπόμενης προθεσμίας ή η απάντηση που λάβει δεν είναι ικανοποιητική ή το ζήτημα δεν έχει επιλυθεί, το υποκείμενο μπορεί να απευθυνθεί στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (www.dpa.gr).

Κάνουμε χρήση αυτοματοποιημένης λήψης αποφάσεων / συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ κατά την επεξεργασία των δεδομένων σας;

Η Creta Dream δεν λαμβάνει αποφάσεις και δεν προβαίνει σε κατάρτιση προφίλ, με βάση την αυτοματοποιημένη επεξεργασία δεδομένων των υποκειμένων.

Ποιο είναι το εφαρμοστέο δίκαιο κατά την επεξεργασία των δεδομένων σας από εμάς;

Εφαρμοστέο Δίκαιο είναι το Ελληνικό Δίκαιο, όπως διαμορφώνεται σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων 2016/679/ΕΕ, και εν γένει το ισχύον εθνικό και ευρωπαϊκό νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο για την προστασία προσωπικών δεδομένων. Αρμόδια δικαστήρια για τυχόν διαφορές σχετιζόμενες με τα δεδομένα των υποκειμένων είναι τα Δικαστήρια των Χανίων.

Πώς θα ενημερωθείτε για τυχόν τροποποιήσεις στην παρούσα Πολιτική;

Η παρούσα Πολιτική ενημερώνεται όποτε είναι απαραίτητο. Εάν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στην Πολιτική ή στον τρόπο με τον οποίο επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα των υποκειμένων, θα αναρτάται επικαιροποίηση της παρούσας στον ιστότοπο της Creta Dream, από την οποία τα υποκείμενα των δεδομένων θα μπορούν να ενημερωθούν σχετικά.

Cretan Dream Royal Hotel

Κάτω Στάλος, Chania, Crete
Tel.: +30 2821036800
Email: info@cretandreamroyal.gr

This site is registered on wpml.org as a development site.